JOHNSON CONTROLS, COVID-19 PANDEMİSİ DEVAM EDERKEN KRİTİK ÖNEME SAHİP "TEMEL ÜRÜN, HİZMET VE PERSONEL" SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

İş haberleri

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri [ AETOS Wire ]

Johnson Controls YK Başkanı ve CEO'su George Oliver, şirketin COVID-19 pandemisi devam ederken "temel ürün, hizmet ve personel" sağlamaya devam ettiğini teyit etti. Oliver, "Böylesi dönemlerde, insanlara ulaşarak burada olduğumuzu, faaliyetlerine devam edebilmeleri için hastanelere, eczanelere ve temel öneme sahip diğer işletmelere yardım etmeye devam ettiğimizi bildirmek kritik öneme sahiptir," dedi.

Şirket öncelikle Çin'in Wuhan eyaletinde ortaya çıkan krize, acil yeni hastane ihtiyacını karşılamak üzere yerel çalışanlarını hızla görevlendirerek cevap verdi.

Kriz büyümeye devam ederken çalışan güvenliği ve müşteri desteği güvence altına alınarak şirket bünyesinde yerel ve bölgesel acil durum planları uygulamaya konuldu. Johnson Controls hizmet ekipleri kritik alt yapı çalışmalarını desteklemeye devam ederken kanunlarca işletilmeleri yasaklanan bölgeler haricindeki şirket ofisleri, şubeleri ve üretim tesisleri açık ve faal tutulmuş, temizlik tedbir ve uygulamaları desteklenmiş, ziyaretçi politikaları kısıtlanmıştır. Şirket aynı zamanda ABD İç Güvenlik Bakanlığı tarafından kritik öneme sahip üretici olarak tanımlandı.

Oliver bu konuda, "Küresel bir şirket olarak krize başından beri cevap veriyoruz ve müşterilerimizi desteklemek adına dünyanın dört bir yanında ön cephelerde liderlik pozisyonunda bulunmaktan gurur duyuyoruz," demiştir. "Zor zamanlardan geçiyoruz, ancak ilk müdahalelerde bulunanlardan, hemşirelerden ve ön cephede mücadele eden herkesten gelen bildirimler oldukça motive edici. Kriz zamanlarında inanılmaz dirayet hikâyeleri duyuyoruz."

Johnson Controls'un sunduğu bazı kritik alt yapı hizmetleri:

Isıtma, Soğutma ve Havalandırma - Sunduğumuz hizmet ve ürünler hastaneler ile ameliyathaneler için vazgeçilmez bir öneme sahiptir ve neredeyse tüm Kritik Alt Yapı faaliyetlerine devam edilebilmesi için gereklidir. Yapıların doğru şekilde havalandırılması, hava kalitesinin artırılması ile hastalığın yayılmasının ve ikincil enfeksiyonların ortaya çıkmasının engellenmesi bakımından kritik öneme sahiptir.

Endüstriyel Soğutma - Ekipmanlarımız Kritik Alt Yapı kolu olarak nitelenen gıda ve içeceklerin işlenmesinden petrokimya endüstrisine kadar pek çok sektör için temel öneme sahiptir.

Güvenlik - Güvenlik sistemlerimiz, temel tesislerin güvenliği ve emniyetinin sağlanması bakımından şu anki durumda daha da büyük önem arz etmektedir. Güvenlik kameraları, erişim kontrolü ve diğer güvenlik sistemleri insan, yapı ve stokların korunması için olmazsa olmaz araçlardır.

Yangın Güvenliği - İnsanların ve mülklerin güvenliği için yangın algılama sistemlerinden yangın söndürme sistemlerine ve seyyar söndürücülere kadar yangın güvenliği sistem ve hizmetlerimiz sunulmaya devam edilmelidir.