Millennium Hotels and Resorts, Johnson Controls ile ortaklık kuruyor
Advertisement



Teknolojik Haberler
Millennium Hotels and Resorts, Johnson Controls ile ortaklık kuruyor
139
views

Teknoloji İttifakı, BAE’nin 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Gündemi’ni Destekleyecek

DUBAİ, Birleşik Arap Emirlikleri, (AETOSWire) : Millennium Hotels and Resorts ve Johnson Controls, BAE’nin 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Gündemi doğrultusunda en yeni enerji verimliliği ürün teknolojilerini ve dijitalleşme konseptlerini kullanarak enerji tasarrufu sağlamak ve işletme maliyetlerini düşürmek için bir Teknoloji İttifakı kurduklarını duyurdu. 

Millennium Hotels and Resorts Orta Doğu ve Afrika CEO’su Kevork Deldelian şöyle konuştu: “Johnson Controls ile işletme maliyetlerini azaltacak sürdürülebilir enerji çözümleri konusunda iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ortaklığımız; ölçeklenebilir, sürdürülebilir ve akıllı bir kurumsal çözüm yaklaşımı geliştirmek için Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki 50’den fazla mülk de dâhil olmak üzere Millennium’un mevcut ve yeni otellerinden oluşan varlık portföyünün tamamına hitap edecek.” 

Johnson Controls Körfez İşbirliği Ülkeleri Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Marcus Schumacher ekledi: “Millennium Hotels and Resorts gibi eşsiz müşteri deneyimini en yeni enerji ve dijitalleşme konseptleriyle birleştirmeye odaklanan vizyonerlerle çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Kullanıcı deneyimi ve enerji kaynaklarının sorumlu bir şekilde kullanımı, müşterilerin satın alma kararlarını verirken göz önüne aldığı, fark yaratan, kilit faktörler haline gelmektedir. Millennium Hotels and Resorts gibi lider bir marka ile kurduğumuz bu ortaklık, yakın gelecekte diğer tüm aktörler için bir teknoloji ölçütü teşkil edecektir.”





What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations