YORK® YZ Manyetik Yataklı, Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu Orta Doğu’da Piyasaya Sürüldü
Advertisement



İş haberleri
YORK® YZ Manyetik Yataklı, Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu Orta Doğu’da Piyasaya Sürüldü
175
views

Bölge ikliminin ihtiyacını sağlayan, en geniş işletme aralığına sahip ödüllü soğutma grubu 

Birleşik Arap Emirlikleri-(AETOSWire) : Johnson Controls, Orta Doğu müşterilerine YORK® YZ Manyetik Yataklı, Santrifüj Kompresörlü Soğutma Grubu’nu sunmaktan memnuniyet duymaktadır. YZ, yıllık %35’e varan enerji tasarrufu, düşük bakım maliyeti ve küresel ısınma potansiyeline (GWP) etkisi düşük olan soğutucu akışkanı ile en üstün performansı sergilemektedir. Soğutma kapasitesi 165 ile 1350 ton (580 ile 4747kW) aralığında değişmektedir. 

Bina Teknolojileri ve Çözümleri, Orta Doğu ve Afrika Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Claude Allain, “YZ soğutucunun piyasaya verilmesi ile Orta Doğu müşterilerimizin taleplerini karşılamak için endüstride önde gelen yeni bir soğutma grubunu sunmaktan gurur duyuyoruz” diyor ve ekliyor. “Bölgenin aşırı kuru iklimi çeşitli soğutma zorlukları ortaya çıkarmaktadır. Ancak manyetik yatak teknolojisi bölgenin başarısı ile birleşince, YZ’nin çalışma eğrisi onu Orta Doğu’da çeşitli uygulama ihtiyaçları için ideal bir seçim haline getirmektedir.” 

YZ, 2018 yılında tanıtıldığı ilk günden bu yana Kuzey Amerika, Çin, Avrupa ve Avustralya’da en prestijli ödülleri alarak önemli bir global etki yaratmıştır. YZ Soğutma Grubu, soğutma kategorisinde 2019 AHR Yenilikçi Ödülü’nü kazanmıştır. Soğutma grubu başarısını, bölgede satılan ilk YZ projesinin Orta Doğu’da olmasıyla göstermiştir. Bu başarı global çapta ikinci en büyük YZ projesidir. 

YZ Soğutma Grubu; verimlilik, güvenlik, fiyati, az alev almaz olması  ve en düşük küresel ısınma potansiyeline sahip R1233zd(E) soğutucu akışkan ile en üstün performans sergilemesi için optimize edilmiş ilk soğutma grubudur.

YZ Soğutma Grubu, soğutma gruplarının %99 tasarım dışı koşullarda çalışmasının avantajını kullanarak, önemli enerji tasarrufları ve daha düşük işletme maliyetleri sağlayabilmektedir. YZ Soğutma Grubu, 4.5°C dereceye kadar kondenser giriş suyu sıcaklığı ile çalışarak endüstrideki en geniş işletme aralığında gelişmiş bir performans sergilemektedir. YZ, pratikte kullanım enerji verimliliğini sağlamak için tasarlanmış ve optimize edilmiş tek kademeli dizaynı ile endüstrinin önde gelen soğutma grubu olmuştur.

YZ Soğutma Grubu, soğutucu tasarımında ve optimizasyonunda bir devrim yaratmak üzere, on yılları aşan pratikte kullanım ile geliştirilmiş, çığır açıcı YORK® yeniliklerini bir araya getirmektedir. YZ Soğutma Grubu, geleceğin soğutma gruplarını bugün düşünen uzmanların yarattığı çözümü temsil etmektedir.





What's your reaction?

Facebook Conversations

Disqus Conversations